AKTUELNO

Odgovarajući na pitanja, građani, ali i pojedini političari opozije ponovo su šokirali građane.

Da li ste čuli da Slobodan Jovanović sarađuje sa Milošem Vučevićem, gradonačelnikom Novog Sada? Naravno da niste, budući da gospodin Jovanović, sa novčanice od 5.000 dinara, nije među žvima (1869-1958). Međutim, opozicionari izgleda ovu činjenicu ne znaju i optužuju ga za skandaloznu saradnju i "mutne radnje" sa gradonačelnikom NS!

Pitanje ekipe "Kontravizije" postavljeno predstavnicima opozicije ove nedelje je glasilo: kako komentarišete mešanje potpredsednika SNS Miloša Vučevića i uticajnog parlamentarca i poslanika SNS Slobodana Jovanovića u odluku sudstva da osudi bivšeg ministra Predraga Bubala?

Goran Jaić iz Demokratske stranke rekao je za naše kamere da to nije ništa novo za aktuelnu vlast i da se ovakve stvari rade "od početka". Odgovor je usledio kao iz topa, bez ikakvog prethodnog razmišljanja, samo sa jednim ciljem: što više "opljuvati" po aktuelnoj vlasti:

- Građani tek sada vide posledice svega što je vlast radila, a posledice će biti sve veće - rekao je Jaić.

Foto: TV Pink

Dušan Đapić, predstavnik Demokratske stranke Srbije i šef odborničke grupe DSS-Dveri u opštini Zvezdara kaže da je mešanje Jovanovića i Vučevića katastrofalno! Njegov odgovor je vrlo sadržajan i konkretan:

Ne znam da li je Vučević pravnik i da li ima osnovna i elementarna znanja - kaže Đapić.

Foto: TV Pink

Nakon svega ovoga, možemo očekivati da će DS uhapsiti gospodina Jovanovića, srpskog pravnika, istoričara, književnika i političara tadašnje Kraljevine Jugoslavije. Sigurno će mu naći nešto na osnovu čega će ga goniti...

Celu epizodu ovonedeljne "Kontravizije" pogledajte u nastavku:

#Kontravizija

#Lav Pajkić

#Televizija Pink

'